Купуйте тільки офіційну продукцію LAUNCH! Як не потрапити на гачок шахраїв читайте тут.
Укр
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Блог

  • Зробіть вірний вибір на користь високоякісних підйомників LAUNCH, і ми подаруємо вам універсальний набір професійного інструменту TOPTUL GCAI144R на 144 одиниці. Тепер, придбавши будь-який підйомник LAUNCH, ви отримаєте в подарунок інструменти від TOPTUL, які вражають своєю зручністю, надійністю та функціональністю.
    21 листопада 2023
  • Ми вітаємо всіх, хто співпрацює з LAUNCH, користується продукцією LAUNCH або планує це зробити в майбутньому з вдалим вибором і бажаємо залишатися з LAUNCH завжди! Компанія і в нових умовах демонструє динамічний розвиток, продовжуючи виправдовувати вашу високу довіру. З 10.03.2023 по 10.05.2023 діє вигідна пропозиція для нових клієнтів. В акції можуть взяти участь власники сканерів, активованих (зареєстрованих) під час дії пропозиції.
    14 березня 2023
  • Дopoгі пoкупці тa гocті мaгaзину! Ha Hoвий Pік нaші виcтaвкoві зaли (м. Kиїв, вул. Cім'ї Kульжeнкo, 14 тa м. Xapків, вул. Kлoчківcькa, 99A) пpaцюють по змінeнoму гpaфіку: З0 тa З1 гpудня - виxідний; 1-2 cічня - виxідний; з З cічня – пpaцюємo у звичaйнoму peжимі. Пн-Пт 09:00-18:00, Cб 09:00-15:00 Зaмoвлeння нa caйті чepeз кoшик пpиймaютьcя бeз змін щoдня 24/7.
    22 грудня 2022
  • Якщо Ви сумніваєтесь у офіційності продукту під брендом LAUNCH, відправте нам серійний номер сканера, або фото шилдіку підйомника. Ми встановимо його походження та одразу Вас сповістим про це.
    4 листопада 2021
  • Обслуговування довгобазних автомобілів - це легко! Конструкція трисекційних лап витримує підвищене вагове навантаження. Управляється з однієї колони механічним важелем через тросову систему (модель TLT250AT) і пультом (модель TLTE-40SCA).
    7 жовтня 2021
  • Підйомники LAUNCH TLT-235SB і PEAK 208 близько 10 років використовуються на автосервісах України. Протягом цього періоду заводи виробники модернізували свою продукцію з огляду на тенденції сучасного ринку. У статті наочно видно відмінності двох підйомників, випущених на двох різних заводах Китаю.
    25 серпня 2021
  • У статті наведено порівняльні таблиці автосканерів. Переваги і недоліки всіх сканерів в одній таблиці.
    20 липня 2021
  • У статті наведено порівняльні характеристики професійного електрогідравлічного підйомника марки LAUNCH з бюджетними китайськими варіантами.
    8 червня 2021
  • Тема вибору діагностичного обладнання залишається найбільш актуальною не тільки для тих, хто збирається купити свій перший сканер, але і, як це не дивно, для досвідчених фахівців теж. Насправді, все дуже просто - «tables have turned», що в розмовному перекладі - часи змінюються. Причому дуже швидко. Вчора у діагноста був сучасний сканер, а сьогодні він вже застарів і потрібно знову шукати щось новіше. А буває і так - чи не сканер винен, а фахівець «виріс» і перейшов в іншу «вагову категорію», і знову виникає проблема вибору.
    27 травня 2021
  • Є плани відкрити прибутковий автосервіс? Давайте запустимо його разом! Багаторічний досвід роботи з автосервісами всіх категорій (від приватних гаражів до дилерських станцій) дозволяє нашим співробітникам впевнено і безпомилково рекомендувати те обладнання, яке максимально точно підійде під ваші потреби.
    8 квітня 2021
  • Для початківців і діючих автосервісів ми надаємо унікальні кредитні умови на придбання якісного обладнання та інструменту для обслуговування автомобілів. Головна наша перевага - це можливість підписання договору розстрочки без% як з комерційним банком, так і за державною програмою "Доступні кредити 5-7-9%". Обидва напрямки - це новий виток Вашого бізнесу, завдяки високій швидкості оформлення, простоті отримання і установки устаткування, а також надання всієї необхідної технічної підтримки і навчання з нашого боку.
    2 квітня 2021
Вгору